header
Mei aanbiedingen
Ook onze kleine dwergklauw kikkertjes hebben de lente in hun bolletje. Hoor je een zacht klikkend of zoemend geluid? Dat is het geluid dat de mannetjes maken tijdens paarpogingen. Wie weet heb je straks allemaal jonge kikkertjes zwemmen.
jarathana mei
Universele voedselklem met zuigmond en beweegbare clip
voeselklem jbl foto
Met deze universele klem drijft een slablaadje, komkommertje of wat je ook vast wilt zetten niet meer weg. Zo kan iedere bodemvis, zwemmer of wie dan ook, rustig eten zonder dat het (groen) voer wegdrijft. De clip kan in alle richtingen draaien en is uitgerust met een zuignaphouder voor een makkelijke bevestiging (2 klemmen per verpakking). Ook erg leuk om zo de vissen te observeren terwijl ze eten.
Deze maand slechts € 4,95
Levend voer of..... toch gedroogd?
hikari vibra bites
Dit aparte voer is ontworpen om de vorm en beweging van levende rode muggenlarven na te bootsen. Het langzaam zinkende voer beweegt door de stroming in het water, net zoals levend voer doet. Hierdoor wordt voor alle vissen een eet reactie uitgelokt. Hikari Vibra Bites zorgt tevens voor uitzonderlijke en levendige kleuren.
Deze maand 35 gram voor € 4,50
Een grote pot tropisch voer voor maar een heel klein prijsje
sera vlokkenvoer 1 liter
Met maar liefst 25% korting op deze pot voer met een inhoud van 1000 ml worden onze vissen wel heel goedkope kostgangers. Dit natuurlijke hoofdvoer zonder kleur- en conserveermiddelen blijft lang stabiel van vorm en heeft een hoog gehalte aan proteïne door de toevoeging van insectenmeel.
Pot van maar liefst 1000 ml alleen deze maand voor slechts € 9,75
XL Ruitenkrabber 3 in 1
RUITENKRABBER sera 1
Voor een snelle en grondige verwijdering van algen en andere verontreinigingen op de aquariumruiten. Deze set bevat drie verschillende hulpstukken: een edelstalen mesje voor glas, een kunststofmesje en een sponsje voor zachte aanslagen. Zelfs hardnekkige algen kunnen moeiteloos verwijdert worden. Krabber is 30 cm lang.
Deze maand van € 10,95 voor maar
€ 8,95
Dwergklauw kikker
KIKKERS per 3
Deze leuke aquariumbewoners houden van schuilplaatsen en een flinke begroeiing waar ze heerlijk in kunnen hangen. Ze komen voor in delen van West-Afrika, zijn makkelijk te verzorgen en laten de vissen met rust. Ze hebben zwemvliezen tussen hun tenen en vingers, klauwtjes aan drie tenen en een kleine puntige kop. Ook kunnen ze vervellen. Het is belangrijk om een dwergklauwkikker regelmatig ontdooid of levend voer te geven, zoals rode muggenlarven of watervlooien. Droogvoer eten ze ook, maar dit alleen als aanvulling. Zorg er wel voor dat het aquarium afgesloten is.
Deze maand 3 kikkers van € 14,85 voor maar € 9,50
facebook website