header
Juli aanbiedingen
Slakken kunnen een lust voor het oog zijn, maar willen ook nog weleens voor veel overlast en ergernissen zorgen. Het begint vaak met 1 leuk klein slakje, totdat ze uitgroeien tot een ongelooflijke plaag. Wil je er zonder (chemische) medicatie vanaf dan hebben wij heel goede opruimers! Zij weten er wel raad mee!
jarathana juli
Een van de mooiste garnalen
GARNAAL chrystal red
De Crystal Red is een prachtig rood/wit gekleurde garnaal en een geliefde aquariumbewoner. Deze dwerggarnaaltjes worden ongeveer 2,5 cm en leven bij een temperatuur van 20-26 graden. Over het algemeen zijn het alleseters maar plantaardige voeding staat zeker ook op het lijstje. Daar het diertjes zijn die graag in een groepje leven, zijn ze deze maand met zijn vijven in de aanbieding.
Deze maand 5 stuks voor slechts € 14,50
Zeer snelle meting, slechts 1 seconde
sera quiktest foto g
Routinecontrole of veiligheidscheck, met deze Quick Test heb je de mogelijkheid om de belangrijkste waterwaarden snel en probleemloos te controleren en dat met slechts 1 enkel teststrookje! Het bevat 50 teststrookjes die de zuurgraad, carbonaathardheid, totale hardheid, nitraat en nitrietwaarden meten.
Teststrookje 1 seconde onder water houden, 1 minuut laten drogen en de uitslag is al bekend.
Deze maand van € 16,95 voor maar € 11,50
Gemak dient de mens
JUWEL-STOFZUIGER-FOTO-300x300 bew
Deze super handige stofzuiger is ideaal voor de reiniging van de bodemgrond en het filtercompartiment dankzij de 2 speciale opzetstukken. Door een paar keer in de handige aanzuigbal te knijpen wordt het quik startsysteem automatisch geactiveerd en het aquariumwater met vuildeeltjes wordt zonder problemen afgezogen. Voor aquaria met een hoogte tot ongeveer 60 cm geschikt.
Deze maand voor maar € 18,95
Aparte en decoratieve "rots" brug
00004835_beest_aquarium_decoraties_superfish_scapers_rock_bridge_5_l
Aquariumdecoratie dat er heel natuurlijk uitziet en het aquarium net weer een ander aanzien geeft. Verkrijgbaar in 2 maten.
Deze maand met maar liefst 25% korting
Alle slakken verzamelen!
slaketende slak foto jara.
Helena slakken zijn zeer goede slakkeneters en helpen je zo op een heel natuurlijke manier van je slakkenplaag af. Met deze slakken hoef je niet bang te zijn voor een overbevolking omdat zij maar 1 eitje per keer afzetten in tegenstelling tot de meeste andere slakken.
Deze maand 3 stuks voor maar € 6,50
facebook website