header
Augustus aanbiedingen
Wist je dat garnalen van lolly's houden en dan ook nog het liefst in verschillende smaken? Zo verwen je ze iedere keer weer met een nieuwe traktatie. Heb je geen garnalen in je aquarium, geen nood, sommige (bodem) vissen zijn er ook gek op.
jarathana aug
Gewoon even de borstel erdoor
slangreinger 4 superfish
Deze reinigingsborstel is geschikt om de slangen die van en naar de filters en pompen lopen grondig te reinigen. Dat scheelt weer nieuwe slangen kopen en aansluiten! De borstel is ongeveer 150 cm lang en daardoor geschikt om lange stukken slang te reinigen. Zeer simpel en effectief.
Deze maand voor slechts € 7,50
Nieuw! Lolly mix
lollies 2
De Garnalen lolly is een gezonde en voedingsrijke snack voor garnalen. En het mooie is dat je nu veel verschillende smaken in 1 verpakking hebt. Garnalen verzamelen graag met zijn allen op de lolly's. Laten zij nu maar uitzoeken welke het lekkerst is! Inhoud: 10 stuks.
Deze maand mix verpakking voor maar € 6,95
100 plak- bodem tabletten
o nip foto
Sera O nip bestaat voor de helft uit vlokkenvoer en de andere helft uit gevriesdroogde voederdiertjes zoals muggenlarven, tubifex en krill en dat alles in 1 tablet geperst. Deze tabletten zijn niet alleen voor alle bodemvissen geschikt doordat het tabletje direct zinkt, maar ook voor de zwemmende vissen omdat ze heel makkelijk tegen het raam geplakt kunnen worden. Voedzaam en ook erg leuk om te zien. Zonder kleur- en conserveermiddelen.
Deze maand potje met maar liefst 100 tabletten van € 12,95 voor maar € 9,95
Voor veel doeleinden geschikt
pincet foto
Deze pincet bestaat uit hoogwaardig roestvrij staal en is met zijn 35 cm lengte bij verschillende werkzaamheden in het aquarium te gebruiken. Door zijn goede grip is hij niet alleen ideaal voor het poten van planten in het aquarium, maar ook voor:
- aanpassen van decoratie
- verwijderen van dood plantenmateriaal
- als voederpincet om gericht afzonderlijke vissen te voeren.
Deze maand voor slechts € 9,95
Voor de ECHTE liefhebber
barclaya longifolia
Deze schoonheid wordt niet vaak geleverd, maar als hij er dan ook is, kun je `m zeker niet laten liggen. Barclaya Longifolia hoort bij de familie van de lelieachtige, wordt ongeveer 25 cm hoog, komt uit Zuidoost-Azië en krijgt hele mooie slanke rode blaadjes. Ideaal voor het midden van het aquarium.
Deze maand voor maar € 5,50
facebook website