header
Mei aanbiedingen
Zelfs in het aquarium kun je ze horen, luister maar eens goed of je zacht zoemende en klikkende geluiden hoort ! Deze kleine grijze kikkertjes zijn goed houdbaar, maar let wel op hoe je ze het beste kunt verzorgen.
Jarathana mei 22
(Bijna) stille luchtpomp
vento luchtpomp foto 1
Deze luchtpomp is nagenoeg stil doordat de behuizing gemaakt is van rubber en speciale rubberen voetjes. Dit vermindert trillingen en andere geluiden. Keuze uit meerdere pompcapaciteit- uitvoeringen: 90, 140 en 180 liter. Deze maand met maar liefst 15% korting
Modern nano led aquarium met verlichting (pro)
aquadistri qubiq 3 foto
Door het prachtige moderne ontwerp past de Superfish Qubiq 30 pro in elk interieur.
Dit stijlvolle aquarium is Inclusief moderne lamp met tweekleurig wit en blauwe ledverlichting die dimbaar is. Biologisch filter met Crystal Clear cartridge voor schoon en gezond water. Inhoud is 30 liter, afmetingen zijn 32 x 32 x 42,5 cm. Verwarming wordt niet meegeleverd.
Deze maand aquarium inclusief ledverlichting en filter € 77,50
Levend voer of... toch gedroogd?
hikari vibra bites
Dit aparte droogvoer is ontworpen om de vorm en beweging van levende rode muggenlarven na te bootsen. Het langzaam zinkende voer beweegt door de stroming in het water, net zoals levend voer doet. Stimuleert ook de kleur.
Deze maand voor € 5,50
Kraakhelder aquarium water
FOTO SERA CRYSTAL clear csm_20170213_sera_crystal_clear_sRGB_ae4a15b4c2
Troebel water is niet alleen onooglijk, maar kan ook de waterwaarden beïnvloeden. Deze groene filterballen filteren deeltjes tot 1 micrometer (0,001 mm) uit het water, bijv. zweefalgen. In tegenstelling tot de gebruikelijke filterwatten zijn deze groene watten vormstabiel en kunnen daardoor vaak uitgewassen worden. Daarna zijn ze weer voor 80% herbruikbaar. Ideaal, ook voor de portemonnee.
Deze maand slechts € 9,50
Mmmm...., even heerlijk plakken
dennerle gum garnalen foto
Yummy Gum is kneedbaar klevend voer voor garnalen, algeneters, slakken, kleine visjes of voor wie het maar lekker vindt. Plak de Gum waar je maar wilt, op stenen, hout of bijvoorbeeld het aquariumglas. Zo geef je ze een voerplekje waar ze rustig kunnen eten. 100% puur natuurlijke ingrediënten. Een klein propje is al voldoende voor ongeveer 20 garnalen.
Deze maand van € 10,95
voor € 8,95
Zichtbaar betere plantengroei met CO2
bio CO@ foto
Door het toevoegen van CO2 groeien aquariumplanten beter. Met deze bio CO2 toevoeging wordt er 30 dagen lang volledig automatisch en in de juiste hoeveelheid CO2 toegevoegd. Er hoeft niets te worden ingesteld of gemeten.
De set bestaat uit:
. Bio CO2 voorraaddepot met startcapsule
. CO2 houder
. CO2-slang
. Micro-Flipper
. Bellenteller
Geschikt voor aquaria met een inhoud tot 60- of 120 liter.
Deze maand tot 60 liter € 19,95
tot 120 liter € 35,50

    Ze kwaken er aardig op los deze tropische dwergklauw kikkertjes!
    KIKKERS per 3
    Deze leuke aquariumbewoners houden van schuilplaatsen en een flinke begroeiing waar ze heerlijk in kunnen hangen. Ze zijn makkelijk te verzorgen en laten de vissen met rust. Ook kunnen ze vervellen en worden ongeveer 4 cm. Het is belangrijk om deze dwergklauwkikkers regelmatig ontdooid of levend voer te geven, zoals rode muggenlarven, tubifex of watervlooien.
    Deze maand 3 stuks slechts € 12,50
    facebook website