header
Juni aanbiedingen
Voorkomen is beter dan genezen!
Tijdens warme dagen loopt de temperatuur meestal snel op. Veel aquariumplanten kunnen al problemen krijgen bij een temperatuur boven de 26 graden. Ook de meeste vissen vinden dit niet prettig, terwijl algen door de slechtere plantengroei juist weer harder gaan groeien. Allemaal factoren die we net niet willen. Door een ventilator cooler op de rand van het aquarium te plaatsen kan de temperatuur van het aquariumwater tot wel tot 4 graden zakken. Makkelijk in gebruik en zeer effectief.
jarathana juni 2022
sera holiday
sera vakantieblok foto
Deze vakantie tabletten lossen heel langzaam op zodat elke vis een week lang voldoende te eten krijgt. Het proteïnerijke voedsel wordt van buiten naar binnen zacht, zodat alleen de buitenste laag telkens gegeten wordt. De rest van het tablet blijft stabiel en vers.
Deze maand € 5,50
digitale thermometer
hobby dig. thermometer 4
Continu goede meting met deze digitale onderwater temperatuurmeter, meetinterval om de 5 seconden. Heeft een groot digitaal scherm, is waterdicht en incl. batterij en zuignap.
Nu slechts € 8,95
Cooler
Hobby Cooler met 2 ventilatoren
Te hoge water temperatuur tijdens de zomermaanden? Deze Hobby Cooler kan het aquariumwater ongeveer 4 graden afkoelen. De ventilatoren worden op de glasrand van het aquarium bevestigd. Ze kunnen gekanteld worden tot een hoek van 55 graden waardoor de meest effectieve koeling behaald kan worden.
Deze maand (V2) cooler met 2 ventilatoren voor € 33,50
(V4) cooler met 4 ventilatoren € 47,50
Controller
hobby controller
Voor een nauwkeurige regeling van de Hobby Cooler V2 en V4
Deze maand € 29,95
Helende bladeren
catappa bladeren foto
De Catappa bladeren worden gebruikt als een natuurlijk medicijn, waterconditioner, decoratie en aanvullende voeding voor o.a. kreeften en garnalen.
Doos met grote bladeren voor € 9,95
Doos kleine bladeren voor € 6,95
Doos bark voor € 8,50
Super handig en sterke stofzuiger
JUWEL-STOFZUIGER-FOTO-300x300 bew
Deze geweldige stofzuiger is ideaal voor de reiniging van de bodemgrond en het filtercompartiment dankzij 2 speciale opzetstukken. Een paar keer in de handige aanzuigbal knijpen en de stofzuiger begint meteen te werken. Met de meegeleverde slang wordt het vuile aquariumwater direct afgezogen. Met klemmen kan de Aqua Clean gemakkelijk vastgemaakt worden aan de emmer en/of het aquarium. Voor aquaria van 30 tot 60 cm hoogte.
Deze maand slechts € 17,95
drijvende mosbollen
mosbollen 1
Dat bereik je met deze drijvende mosbollen die met een nylondraadje vastzitten aan een zuignap zodat het net lijkt alsof zij in het water zweven. De zuignap zet je heel simpel vast op de glazen bodem onder het grind. De mosbollen zijn makkelijk te houden en groeien onder vrijwel alle lichtomstandigheden.
Deze maand per stuk slechts € 5,95
facebook website