header

Maart aanbiedingen

Wie kent het niet, het verhaal van Pinokkio met de lange neus die het gevolg was van leugentjes. Wij hebben deze maand een bijzonder diertje in de aanbieding ook met een bijzonder lange neus! Alleen...…. de prijs van deze beauty is zeker geen leugen!
rmg jarathana maart
Pinokkio garnaal
PINOKKIO GARNAAL FOTO
Bijzonder mooie en aparte garnaal door zijn schitterende bouw en lange neus.
Deze neus is wel blijvend lang :)
Ze houden van rustige medebewoners, maar niet van kreeften of krabben i.v.m. de kwetsbaarheid. De rode kleur op de neus van de Pinokkiogarnaal is niet altijd aanwezig, dit is onder andere afhankelijk van hun stemming. Hebben ze het niet naar hun zin, dan komen ze ook niet op kleur. Ze kunnen zich bijvoorbeeld onveilig voelen, de groep kan veel te klein zijn, maar ook de waterkwaliteit blijft erg belangrijk. Het zijn alleseters met een grote behoefte aan plantaardig voedsel zoals spirulina tabletvoer, komkommer, erwten, broccoli, maar ook plantenresten en algen. Deze pinokkio garnaal komt uit Azië.
Per stuk € 2,95 deze maand 5 voor € 10,00
RVS verlengbare ruitenkrabber
HS FLOTING SCRAPER 1
Verlengbare ruitenreiniger met flexibele spons of mesje. Verwijdert efficiënt algen van de ruiten van het aquarium. De flexibele kop beweegt mee met ieder oppervlak voor een perfecte werking. Het ergonomisch gevormd handvat geeft een betere grip en is zeer comfortabel in gebruik. Maximale lengte 50 cm. Het rvs mesje is verwisselbaar en roest niet.
Deze maand van € 12,50 voor € 8,95
Schitterend hout
CORBO HOUT 1
Zeer grillig gevormd hout, vol met gaten en spleten. Hout is erg mooi en decoratief, maar wordt nog aantrekkelijker door er bepaalde planten op te laten groeien. Deze planten geven niet alleen een natuurlijk effect op het hout maar zullen samen met de verdere inrichting een geheel met het aquarium vormen. Mooie aparte stukken.
Schitterende stukken hout nu met 10% korting
Chipjes gevuld met muggenlarven of watervlooien
SERA SNACK MUG en WATERVLO
Sera chipjes zijn een heerlijke lekkernij voor de vissen. De kern bevat 60% watervlooien of muggenlarven, omringd door eiwitringen. Een ware traktatie. Na een korte inweektijd kunnen de chipjes gemakkelijk aan het aquariumglas worden bevestigd. De vissen happen dan enthousiast dit lekkers van de ramen en zorgen zo voor interessante observatie mogelijkheden.
De snel zinkende chipjes zijn echter ook uitstekend geschikt als gezonde variant voor alle bodembewoners. De licht verteerbare snack is volledig vrij van kleurstoffen en conserveermiddelen.
Deze maand potje chipjes met watervlooien of met muggenlarven van € 4,95 voor € 3,95
(100 ml)
Modern Nano led aquarium Qubiq 30
aquadistri qubiq 3 foto
Door het prachtige moderne ontwerp past de Superfish Qubiq 30 LED in elk interieur. Er zit een mooi filtersysteem in dat je helpt om het aquariumwater schoon te houden en daardoor minder hoeft te verversen. Slim kabelgeleider- systeem aan de achterzijde om de
kabels weg te werken. Geschikt voor zowel goudvissen als tropische vissen, dankzij de geïntegreerde ruimte voor een (optionele) verwarmer.
- Led verlichting: tweekleurig wit en blauw, dimbaar in 3 stappen, duurzaam, energiebesparend en veilig.
- Biologisch filter met Crystal Clear cartridge voor schoon en gezond water.
Deze maand aquarium inclusief ledverlichting en filter € 65,00
facebook