header

April aanbiedingen

Het voorjaar is weer aangebroken, de dagen worden langer en het lijkt dan net alsof iedereen weer vrolijker wordt.
En wat is er dan heerlijker om eens lekker in ons aquarium te duiken.
jarathana aprik
Tubifex, het biefstukje voor onze vissen.
Vissen hebben naast het "gewone" voer ook behoefte aan vlees. Levend voer waaronder tubifex is de ultieme variatie voor een bijzondere afwisseling op hun dagelijkse menu.

Tubifex zeefje
Door dit levend voer in een speciaal zeefje met gaatjes te doen, geef je de vissen en jezelf de gelegenheid om te genieten van deze smakelijke maaltijd. De tubifex-wormpjes kruipen door de openingen van het zeefje waardoor de vissen ze rustig eruit kunnen halen en opeten. Het zeefje wordt heel simpel tegen het aquariumraam geplakt met een zuignapje.
Deze maand bij aankoop van een tubifexzeefje, 1 zakje tubifex voor slechts € 0,50
Zeer aparte stukken decoratiesteen
BELLA MAAN ROCK
Maansteen, schitterende aquarium decoratie. Prachtig van kleur en structuur! Afmetingen en vormen verschillen per decoratiestuk.
Deze maand met maar liefst
15% korting
Dimmer met maanstanden
sera moonlight set
Deze dimmer is uitgevoerd met een maankalender en volgt hiermee de maanstanden zoals in de natuur: nieuwe maan, wassende maan, afnemende maan, eerste- en laatste kwartier, tot volle maan. Alles is geprogrammeerd zoals in de werkelijkheid. Daardoor kunnen de bewoners van het aquarium alle maanstanden beleven en rustig de nacht ingaan zoals in de natuur. Deze dimmer is individueel programmeerbaar en de helderheid van de lamp is naar eigen wens instelbaar.(Stroomvoorziening is ev. afzonderlijk verkrijgbaar: sera led voorschakel-apparaat 1A/20V of groter).
Deze maand van 59,95 voor € 49,95
Ook zo'n last van schoonmaakkriebels?
stofzuiger hs
Dan kan deze zeer handige stofzuiger op batterijen je zeker helpen. Dit is een bodemafzuiger die vuil uit het bodemgrind haalt, in de bijbehorende filterzak zuigt en het grind weer uit de stofzuigermond op de bodem laat vallen. Op deze manier verlies je geen aquariumwater. Wil je eventueel ook water verversen, dan kan dat heel simpel door de meegeleverde slang op de stofzuiger te plaatsen.
Deze maand van € 22,50 voor € 18,50
Zo helder zag je het nog nooit
SERA
Deze groene wattenbolletjes hebben
zo'n fijne structuur, dat ze binnen de kortst mogelijke tijd bijna elke oneffen-heid uit het water kunnen filteren tot wel 0,01 millimeter. De witte filterwatten die vaak bovenin het filter zitten kunnen daarom heel goed vervangen worden door deze fijne groene wattenbolletjes. Ze zijn met maar liefst 10 bolletjes verpakt wat voldoende is voor 200 liter water. Het grote voordeel is ook dat ze weer voor 80% (her) gebruikt kunnen worden.
Deze maand doos van € 9,95 voor
€ 7,95
facebook