header

Januari aanbiedingen

Wij wensen u een gelukkig, gezond en liefdevol 2019.
Wij danken voor het vertrouwen dat u ons het afgelopen jaar gegeven heeft en hopen samen met u onze hobby nog aantrekkelijker te maken.
jarathana januari
Panda algeneter
panda algeneter
Dit is één van de meest populaire Garra soorten in het aquarium.
Deze algeneter gebruikt niet alleen de bodem, maar is ook regelmatig te vinden in de andere waterlagen. Het zijn scholenvissen en vredelievend tegenover andere vissoorten.Wat absoluut noodzakelijk is, is schoon zuurstofrijk water. Gemiddelde watertemperatuur ligt tussen de 22 en 26 graden. Hun voedsel is zowel plantaardig als dierlijk materiaal.
De panda algeneter eet voornamelijk van de biomassa die tussen algen op de door zon belichte stenen ontstaat. Toch zijn ze niet volledig herbivoor. Ook klein levend voer zoals muggenlarven, tubifex, artemia en watervlooien worden gegeten, evenals droogvoer. Zorg dat er in ieder geval een plantaardig deel in zit. Af en toe een stukje komkommer, meloen, geblancheerde spinazie of spirulina zullen ze zeker niet afslaan.
Herkomst: Azië.
Deze maand € 4,95 per stuk, 3 voor € 12,50
50% korting
JUWEL Patronen 1
Door het regelmatig vervangen van de filtersponzen blijft het aquariumwater helder en schoon. Vervang altijd in delen, dus niet alles tegelijk.
Bij aankoop van 3 (willekeurige) doosjes juwel filtermateriaal,
de goedkoopste met 50% korting
Voor langzame eters
sera WELSH CHIPS
Deze chipjes zinken snel en behouden ongeveer 24 uur hun vaste vorm
en vertroebelen het water niet. Dit hoofdvoer is voor bodemvissen zoals corydorassen, algeneters en meervallen ideaal, omdat deze vissen 's nachts
actief worden en dan probleemloos kunnen eten, zonder dat de andere vissen het weghalen.
Deze maand pot van 100 ml van
€ 5,95 voor slechts € 4,95
Juwel voederautomaat (kl)
juwel voederautomaat 1
Met deze automaat geef je het voeren letterlijk uit handen. Het is een makkelijke manier om de vissen een geregelde voeding aan te bieden tijdens de vakantie of gewoon omdat het makkelijk is. Voldoende voor ongeveer 14 dagen voeren. Werkt op batterijen.
Deze maand van € 32,50 voor slechts € 25,50
Vloeibare koolstof
HS-AQUA-FLORA-CARBO-150-ML FOTO
Complete plantenvoeding voor een weelderige en gezonde plantengroei. Biedt alle aquariumplanten snel en effectief koolstof dat gemakkelijk op te nemen is. Ideaal geschikt voor aquaria met of zonder andere CO2 bemesting. Flora Carbo bevat alle belangrijke
sporenelementen zals ijzer en magnesium, alle nodige mineralen zoals kalium.
Deze maand fles 100 ml van € 8,95
voor € 6,95
Fles 350 ml van € 16,95 voor € 14,95
facebook