header

Juli aanbiedingen

Makkelijk, voldoende en veilig
De vakantie staat weer voor de deur, dus willen we onze vissen ook goed verzorgd achterlaten. Er is gelukkig altijd wel iemand die de vissen wilt komen voeren, alleen wordt er dan nog weleens teveel gevoerd, hoe goed ook bedoeld! Komen we van vakantie terug dan kunnen we nog weleens een troebele bak met dode vissen aantreffen. Maak het jezelf en de ander gemakkelijk door het geven van een voertablet, precies voldoende voor het aantal vissen gedurende de vakantieperiode.
jarathana juli
Deze aparte plant steelt het hart van elke plantenliefhebber
barclaya longifolia
Terug van weggeweest is deze schitterende rode middenplant: Barclaya Longifolia.
Deze aparte plant is een van de weinige rode planten die hele mooie slanke blaadjes krijgt. Hij kan ongeveer 30 cm hoog worden en komt uit Zuidoost-Azië.
Deze maand van € 4,95 voor € 3,95
Vies olielaagje aan de oppervlakte van het water
superfish oppervlakteafzuiger
We kennen het allemaal wel, zo'n vies filmlaagje dat wel eens aan het wateroppervlak drijft. Dit heet een kaamlaag en bestaat uit materialen zoals vetten, eiwitten en afvalmateriaal. Helaas is het tegelijk ook een voedingsbodem voor ongewenste bacteriën. Met deze
oppervlakte skimmer wordt dit vuil voortdurend afgezogen, waardoor het wateroppervlak schoon en helder blijft. Eenvoudig te installeren.
Deze maand van € 14,95 voor € 12,95

Geen omkijken naar het voeren tijdens de vakantie
holiday
JBL holiday is een voertablet dat ongeveer 20 tot 25 middelgrote tropische vissen voorziet van eten wanneer u op vakantie bent. Simpel en handig! Goed voor ongeveer 14 dagen.
Ook verkrijgbaar voor goudvissen.
Deze maand van € 3,95 voor € 3,25
Zeer snelle meting, slechts 1 seconde
quiktest foto 1
Routinecontrole of veiligheidscheck, met deze Quick Test biedt Sera de optimale mogelijkheid om de belangrijkste waterwaarden snel en probleemloos te controleren en dat met slechts een enkel teststrookje! Het bevat 50 teststrookjes die de zuurgraad, carbonaathardheid,
totale hardheid, nitraat en nitrietwaarden meten. Teststrookje 1 seconde onder water houden, 1 minuut laten drogen en de uitslag is al bekend.
Deze maand van € 16,95 voor € 14,50
2 vliegen in een klap
ruitenkrabber met mesje en vork
Ruitenkrabber met vorksteel.
Met de ene kant maak je de raampjes makkelijk schoon m.b.v. een mesje en met de andere kant kun je eventueel de planten poten.
Deze maand van € 5,25 voor slechts
€ 2,95
facebook