header
De feestdagen staan weer voor de deur en ondanks dat de klok een uurtje teruggezet is en het buiten weer vroeger donker wordt, zorgt ons aquarium ook voor gezelligheid en sfeervolle warmte. Wij willen graag helpen om het aquarium dat extraatje te geven dat bij deze mooie dagen hoort. Lieve mensen, hele fijne, gezellige en warme dagen gewenst.
jarathana december RMG
Rode Tijgerlotus, een van de mooiste rode middengrond planten!
tijgerlotus
Een sieraad en aanwinst voor elk aquarium. Dat is deze schitterende tijgerlotus met zijn mooie rode lelieachtige bladeren. Het mooiste wordt hij als je de lange bladeren (uitschieters) eruit knipt, je zult dan een mooie middengrond plant krijgen. Hij komt uit Afrika, heeft redelijk veel licht nodig, wordt 10 tot 40 cm en is zeker niet moeilijk te houden.
Deze maand van € 8,95 voor slechts € 6,95
Hikari Vibra bites
hikari vibra bites
Dit aparte en unieke voer is ontworpen om de vorm en beweging van levende rode muggenlarven na te bootsen. Het langzaam zinkende voer beweegt door de stroming in het water, net zoals levend voer doet. Hierdoor wordt voor alle vissen een eet reactie uitgelokt. Hikari Vibra Bites zorgt tevens voor uitzonderlijke en levendige kleuren.
Deze maand zakje van € 5,25 voor slechts € 4,25
Alle garnalen verzamelen!
lolly garnaal bewerkt
De Garnalen lolly is een gezonde en voedingsrijke snack voor garnalen.
Ze zijn er in maar liefst 4 smaken: Spinazie, Bee pollen, Groente/Alg en Mineralen. Spinazie zorgt o.a. voor ondersteuning van de groei en vervelling. Bee pollen zijn rijk aan eiwitten en aminozuren en zorgen zo voor een goede celopbouw en ontwikkeling. De mineralen lolly is een 2 in 1 lolly. Door natuurlijke, zuivere mineralen te gebruiken worden de garnalen ondersteund in de vervelling/kleur en wordt het water gezuiverd. De groente/alg lolly is een gezonde snack voor alle garnalen. Voor deze garnalenlolly's worden enkel de beste ingrediënten gebruikt. Garnalen verzamelen graag met zijn allen op de lolly's. Inhoud: 10 stuks.
Deze maand van € 7,95 voor maar € 6,50
CORBO-HOUT- bew
Apart gevormde stukken hout
Zeer grillig gevormd hout, vol met gaten en spleten. Hout is erg mooi en decoratief, maar wordt nog aantrekkelijker door er bepaalde planten op te laten groeien. Deze planten geven niet alleen een natuurlijk effect op het hout maar zullen samen met de verdere inrichting een geheel met het aquarium vormen.
Schitterende stukken Corbo- en Teak hout, deze maand met 15% korting
Sera maanlichtsimulatie
sera moonlight set
Met de Sera moonlight set wordt het mogelijk om ook 's avonds als de (hoofd) verlichting uit is de vissen te observeren. Deze set bevat een complete maankalender die geprogrammeerd is zoals in de natuur. Zo kunnen de bewoners van het aquarium het verschuiven van de maanstanden beleven : nieuwe maan, wassende maan, afnemende maan, eerste- en laatste kwartier en volle maan. Deze moonlight set is individueel programmeerbaar en de helderheid van de 18 cm lamp is naar eigen wens instelbaar. (De set bevat geen trafo).
Deze maand van € 59,95 voor € 49,95
Garnalenflat met mos
superfish shrimp home
Deze decoratieve flat met mos biedt zowel kleine (bodem) visjes als garnalen een mooie en decoratieve schuilplaats.
Deze maand van € 6,95 voor slechts
€ 5,50
Jarenlang houdbaar, vers natuurlijk voer
jbl stick 11
Dit 100% verse en schone plankton bevat kreeftjes en weekdieren, is geheel zonder conserveermiddelen en een ware delicatesse voor al onze vissen. Gebruiksklaar en in een handige stick verpakt. Hoge voedingswaarde (30 mg/g Omega 3 en 6 vetzuren), voor optimale lichaamskleuren. Bijzonder goed en gezond voer, ideaal als variatie en ongeopend heel lang houdbaar.
Per stick € 1,25 deze maand 3 sticks voor slechts € 3,00
facebook