header

Mei aanbiedingen

Wist u dat Catappa bladeren niet alleen heel mooi zijn maar ook het water kunnen aanzuren, een helende werking op bepaalde ziektes hebben en meteen een conditioner zijn? Garnalen en kreeften vinden de Catappa bladeren bovendien ook erg lekker, de bladeren zijn daarom prima bijvoer.
jarathana mei
Hout, natuurlijk en mooi!
Schitterende stukken teak hout, die het aquarium NET een extra dimensie kunnen geven. Aangekleed met enkele mooie planten wordt het (nog meer) een samenspel tussen natuur en schoonheid.
HOUT TEAK mei GROOT
Deze maand 15% korting op Teak hout
Kleine mondjes worden snel gevuld
TETRA MICRA MENU
Met een diameter van 0,3 tot 2,5 mm is dit hoofdvoer uitermate geschikt voor de wat kleinere vissen die zich voeden in de bovenste, middelste en onderste delen van het water. Het bestaat uit 4 soorten voer: chips, korrels, pellets en sticks. Aan elke vis is gedacht.
Deze maand pot Micro menu van 100 ml geen € 12,50 maar slechts € 9,50
Zeer makkelijk CO2-waarde bepaling
colombo-co2-indicator FOTO
Wanneer er een slechte plantengroei in het aquarium is of wanneer de planten snel bruin worden of zwarte randen krijgen en daardoor afsterven, kun je ervan uitgaan dat de planten CO2 tekort hebben. CO2 ofwel koolstofdioxide is een hele belangrijke voedingsstof voor planten. Met deze CO2 indicator wordt er permanent, 24 uur per dag, de CO2 concentratie in het aquariumwater gemeten.
Deze maand van 14,95 voor € 9,95
Geneeskrachtige bladeren
FOTO jbl-catappa-xl.
Catappa zijn amandelboom bladeren met een geneeskrachtige werking. De bladeren bevatten natuurlijke taninnes en biosubstanties. Ze zijn niet alleen erg mooi, maar helpen ook bij het verlagen van de pH van het aquariumwater en zijn rijk aan verschillende organische stoffen zoals humuszuren en looizuur.
Deze maand doos met XL bladeren van € 11,95 voor € 9,50
Doos met kleine bladeren van € 8,95 voor € 7,50
GRATIS pot Grano-mix voer van
250 ml t.w.v. € 9,95
4444 voedera
Het automatisch voeren wordt nu wel heel makkelijk door de vele mogelijkheden van dit apparaat.
Hij kan bevestigd worden d.m.v. een zuiger of met een stabiele klem en is daardoor zelfs 360° draaibaar. De automaat kan tot 4 voedingen per dag programmeren en beschikt over een aan-uitschakelaar voor handmatige bediening. De automaat beschikt over een lucht- aansluiting om het voer droog te houden en is geschikt voor alle soorten granulaatvoer tot 3 mm grootte.
Er kan zelfs een extra pot voer van 250 ml op het apparaat geplaatst worden zodat u er lange tijd geen omkijken naar heeft.
Bij aankoop van een JBL Voeder- automaat van € 49,95
GRATIS pot Grano-mix t.w.v. € 9,95
facebook