header

Mei aanbiedingen

Een natuurlijk medicijn, tegelijk een waterconditioner, is heel decoratief en bevat zelfs aanvullende voeding, het kan allemaal! We hebben het over Catappa bladeren die naast zijn antibacteriële werking ook nog schimmelwerende eigenschappen heeft omdat het vissen helpt bij het herstel van ziektes zoals vinrot. Het werkt zowel actief als preventief.
rmg mei
Ook zo'n last van ongewenste slakken in je aquarium?
slaketende slak foto jara.
Dan ben je daar zo vanaf! Deze zeer goede slakkeneters vermeerderen zich langzaam maar helpen je wel om op een natuurlijke manier van de slakkenplaag af te komen. Er wordt n.l. maar 1 eitje per keer afgezet zodat je niet bang hoeft te zijn dat er teveel komen in tegenstelling tot gewone slakken.
Deze maand 3 stuks voor maar € 6,50
Geneeskrachtige bladeren
FOTO jbl-catappa-xl.
Catappa is een amandelboomblad met geneeskrachtige werking. De bladeren bevatten natuurlijke tannines. Ze zijn niet alleen mooi, maar helpen ook bij het verlagen van de pH van het aquariumwater en zijn rijk aan verschillende organische stoffen zoals humuszuren en looizuur.
Deze maand doos met 10 XL bladeren van € 11,95 voor slechts € 9,95
Doos met 10 sm bladeren van € 8,95 voor slechts € 7,95
Schoonmaakboost
JUWEL Patronen 1
Door het regelmatig vervangen van de filtersponzen blijft het aquariumwater helder en schoon. Vervang alleen niet alles tegelijk, daarmee verstoor je teveel de biologische watersamenstelling.
Koop 3 (willekeurige) doosjes Juwel filtermateriaal en krijg de goedkoopste voor de halve prijs
Gewoon even de borstel erdoor
slangreinger 4 superfish
Deze reinigingsborstel is geschikt om de slangen en buizen die van en naar de filters en pompen lopen grondig te reinigen.
Dat scheelt weer nieuwe slangen kopen en aansluiten! De borstel is 150 cm lang en daardoor geschikt om lange stukken slang of buis te reinigen. Zeer simpel en effectief.
Deze maand slechts € 6,95
Riante uitstroompijp
eheim flowpipe 2
Deze mooie brede uitstroompijp van Eheim is voor alle buitenfilters geschikt met slangmaat 12/16 en 16/22 mm.
Je plaatst hem eenvoudig op het eind van de slang. Daardoor krijg je een rustige waterbeweging in het aquarium. Zeer geschikt voor planten en vissen die van minder harde stroming houden. De richting van de uitstroom/uitlaat is aan te passen.
Deze maand van € 14,95 voor maar € 12,50