header

Juni aanbiedingen

Is Led verlichting iets voor jou? Wij denken van wel, want Ledverlichting bespaart jaarlijks veel energie- en aanschafkosten. Een aquarium met TL-buizen is bijna altijd om te bouwen naar Led verlichting. Nieuwsgierig geworden? Wij vertellen je er graag meer over.
jarathana juni
Deze rood-witte schoonheden horen in elk aquarium thuis
crystal red
De Crystal Red is een prachtige rood/wit gekleurde garnaal en een geliefde aquariumbewoner. Deze dwerggarnaaltjes worden ongeveer 2,5 cm groot en leven bij een temperatuur van 20-26 graden. Over het algemeen zijn het alleseters maar plantaardige voeding staat zeker ook op het lijstje. Onder de juiste omstandigheden zijn de Crystal red garnaaltjes gemakkelijk te kweken. Ze planten zich voort op een leeftijd van 3,5 tot 4 maanden. Daar het diertjes zijn die graag in een groepje leven, zijn ze deze maand met zijn vijven in de aanbieding.
Deze maand 5 stuks voor maar € 14,50
Honderden euro's besparen
ledverlichting-3x-sera-1
Een aquarium met TL-buizen is bijna altijd om te bouwen naar led verlichting. Bij Ledverlichting van Sera heb je ook de keuze om verschillende kleurcombinaties te maken. Ledlampen verbruiken fors minder stroom en zijn in verhouding stukken goedkoper dan de traditionele TL- lampen. Dit komt met name door de lange levensduur van ong. 5 jaar, waar TL verlichting elk jaar vervangen dient te worden. Ook zal het niet al te lang meer duren voordat T8 lampen helemaal niet meer leverbaar zijn.
Deze hele maand 10% korting op Sera ledlampen
Dimmer voor Sera ledverlichting
sera dimmer foto
Met de Sera Led Digital Dimmer kunnen alle Led-producten van sera gestuurd en gedimd worden. De Dimmer maakt het mogelijk om de helderheid en de lichtintensiteit individueel aan de behoeften van de vissen en de planten aan te passen. De Dimmer kan ook als tijdschakelklok ingezet worden. Daarbij laat hij niet alleen maar het programmeren van de start- en eindtijd toe maar dimt ook de verlichting langzaam omhoog of naar beneden. Ook is het mogelijk om twee verschillende wolkenscenario’s te simuleren.
Alleen deze maand op de Sera dimmer maar liefst 10% korting
Kleine mondjes worden snel gevuld: hoofdvoer 4 in 1
TETRA MICRA MENU
Met een diameter van 0,3 tot 2,5 mm is dit hoofdvoer uitermate geschikt voor de wat kleinere vissen die zich voeden in de bovenste, middelste en onderste delen van het water. Het bestaat uit 4 soorten voer: chips, korrels, pellets en sticks. Aan elke vis is gedacht.
Deze maand slechts € 8,95
Sera Ruitenreiniger XL
RUITENKRABBER sera 1
Voor een snelle en grondige verwijdering van algen en andere verontreinigingen op de aquariumruiten. Deze set bevat drie verschillende, eenvoudig uit te wisselen hulpstukken: een edelstalen mesje voor glas, een kunststofmesje voor acryl en een sponsje voor zachte aanslagen. Zelfs hardnekkige algen kunnen moeiteloos verwijdert worden.
Maar liefst 30cm lang.
Deze maand van € 10,95 voor maar € 9,50