header
September aanbiedingen
Blikvanger, Schoonheid, Solitair, Rood, Groen, Compact, Drijfbladeren, Rond, Makkelijk en ...... deze maand in de aanbieding!
jarathana sept
Dit sieraad komt uit Afrika
tijgerlotus
Een van de mooiste sieraden en aanwinsten voor elk aquarium. Dat is deze schitterende tijgerlotus met zijn geweldige rode lelieachtige bladeren. Hij komt uit Afrika, kan matig tot veel licht verdragen, wordt 10 tot 40 cm hoog afhankelijk van de lichtsterkte en is niet moeilijk. Bij 22 tot 26 graden zal deze schoonheid het best gedijen. Hoe minder licht, hoe hoger de bladeren worden. De plant kan ook drijfbladeren maken. Bij veel licht blijft hij meer compact. Deze plant neemt zijn voedingsstoffen voornamelijk via de wortels op, dus een voedingsbolletje erbij is zeker aan te raden. Die krijg je er deze maand gratis bij.
Nu voor slechts € 6,95
Mix, plak of verkruimel
tubifex bl
Gevriesdroogde tubifex is door zijn hoge voedingswaarde een zeer geschikte aanvullende voeding voor onze vissen. Plak de blokjes voorzichtig tegen het raam zodat de vissen de tubifex eraf komen eten of verkruimel ze en vermeng met het hoofdvoer. Een heerlijke en gezonde variatie.
Deze maand pot van 100 ml voor slechts € 2,95
Snel stofzuigen zonder waterverbruik
eheim stofzuiger 1
Dit super handige apparaat van Eheim werkt net zoals een gewone stofzuiger, alleen dan onderwater. De sterke op batterijen werkende pomp trekt het vervuilde water via de aanzuigmond uit de bodem naar het geïntegreerde filterelement. Hier worden de vuildeeltjes vastgehouden en zo uit het aquarium water verwijderd. Het filterelement is zeer eenvoudig schoon te maken.
Deze maand voor maar € 49,95
NIEUW ! Bark tubes
TUBES BARK 1 foto
Gebruik deze tubes niet alleen als natuurlijke aquariumdecoratie, schuil- en rustplaats, maar ook als voedselbron.
Algeneters, modderkruipers, garnaaltjes en andere bodembewoners zullen er graag gebruik van maken. Deze tubes zuren het water licht aan, bevorderen de gezondheid en kleurenpracht van vissen en verminderen bovendien stress. Naast zijn antibacteriële werking bevat het ook schimmelwerende eigenschappen omdat het vissen helpt bij het herstel van ziektes zoals vinrot.
Deze maand € 5,95
NIEUW ! Rotsbrug
hobby pebbles foto 1
Deze aparte brug met schuilplaatsen in kiezelsteendesign biedt de vissen een "bijna" natuurlijk toevluchtsoord door de levensechte replica van steiger constructies. Het "bijna" natuurlijk wordt "natuurlijk" door er "echte" mosjes op te (laten) lijmen. Verkrijgbaar in 3 maten.
Vanaf € 6,95