header

Februari aanbiedingen

Hier kan geen valentijnscadeau tegen op, deze beauty verrast je namelijk heel vaak met bloemen. Wij hebben deze maand iets heel bijzonders in de schijnwerpers staan: een zeer fraai plantje waar je heel lang van kunt genieten, niet alleen door zijn intense schoonheid, maar ook omdat het een van de weinige plantjes is die regelmatig hele schattige kleine bloemetjes geeft.
RTL4: Hoe zal ik het zeggen
Aquariumhal was decor voor de opnames van het populaire programma 'Hoe Zal ik het zeggen' gepresenteerd door Jamai. Seizoen 1, aflevering 5.
3
jarathana februari RMG
Bucephalandra, de enige die bloemen blijft geven
bucepha
Deze zeer aantrekkelijke en makkelijke plant komt van oorsprong uit de regio Lamandau in het zuidwesten van Borneo. Vooral de jonge bladeren vertonen mooie roodbruine kleuren en met zijn veelvuldige bloemetjes een lust voor het oog. Deze makkelijke plant groeit het mooist op hout of stenen. Plaats je hem in de bodem dan moet zijn wortelstok vrijgehouden worden. Temperatuur 20-28 graden en is met normale verlichting heel snel tevreden.
Deze maand van € 8,95 voor slechts € 6,50
Gewoon een goede start in alle opzichten
PLATY LED bio 70
Schitterend aquarium Platy led bio 70
Dit moderne bio-aquarium met een inhoud van maar liefst 70 liter wordt geleverd met een groot biologisch filter, ledverlichting, verwarming met thermostaat, pomp, thermometer en schepnetje. De afmetingen zijn: 59x31x39 cm. Het grote biologische filter is maar liefst op 3 plaatsen in het aquarium op te hangen en bevat verschillende lagen filtermaterialen. Door zijn grote filtercapaciteit zal je een veel betere en gezondere waterkwaliteit krijgen.
Deze maand van € 99,95 voor maar € 89,95
Sera spirulina en o-nip:
voer-plaktabletten met een dubbele functie.
SERA spirulina en o nip FOTO 2018 1
Deze tabletten zijn niet alleen voor alle bodemvissen geschikt doordat de tablet direct zinkt, maar ook voor de zwemmende vissen omdat ze heel makkelijk tegen het raam geplakt kunnen worden. De vissen zullen het voer van het raam afsnoepen, erg leuk om te zien en bovendien voedzaam. Sera Spirulina tabletten bevatten voor 20% spirulina en zorgvuldig uitgekozen plantaardige ingrediënten zoals plankton, zeealgen, spinazie en waardevolle kruiden. Sera O nip daarentegen bestaat voor de helft uit vlokkenvoer en de andere helft uit gevriesdroogde voederdiertjes.
Deze maand 1 doosje spirulina en 1 doosje O nip beide met 24 tabletten
samen van € 7,50 voor maar € 5,95
Kleine investering, opbrengst: veel gemak
Superfish Plantenpincet
Met deze RVS pincet van Superfish maak je het jezelf wel heel gemakkelijk. Hij is niet alleen ideaal voor het poten van planten in het aquarium, maar ook voor:
- voeren van bepaalde vissoorten
- aanpassen van decoratie
- verwijderen van dood plantmateriaal
- geen beschadiging tijdens het poten.
Hij is speciaal ontworpen met schuine uiteinden zodat hij ook op lastig te bereiken plekken kan komen en heeft een lengte van 27 centimeter.
Deze maand van € 8,95 voor maar € 7,95
3 vliegen in een klap
ramenreiniger 3 in 1 FEBR.
Deze wel heel handige ruiten schoonmaker heeft 3 functies: een rubber krabber voor het losse vuil, het groene sponsje is voor hardnekkige aanslag op de ramen en de gele spons is heel zacht.
Deze maand van € 6,95 voor € 5,95
Binnen 1 minuut: 5 watertesten
quiktest foto 1
Routinecontrole of veiligheidscheck, met deze Quick Test biedt sera de optimale mogelijkheid om de belangrijkste
waterwaarden snel en probleemloos te controleren en dat met slechts een enkel teststrookje! Het bevat 50 teststrookjes die de zuurgraad, carbonaathardheid, totale hardheid, nitraat en nitrietwaarden meten. Teststrookje 1 seconde onder water houden, 1 minuut laten drogen en de uitslag is al bekend.
Deze maand van € 16,95 voor slechts € 13,50