header
December aanbiedingen
Ondanks dat we momenteel in een bijzondere tijd leven en het een andere feestmaand zal worden dan we gewend zijn, kunnen we er met zijn allen ook voor zorgen dat het een mooie en gezellige maand wordt. Wij wensen u hele fijne dagen met veel warmte en liefde voor elkaar.
RMG jarathana dec
Tropische dwergklauw kikker
KIKKERS per 3
Deze leuke aquariumbewoners houden van schuilplaatsen en een flinke begroeiing waar ze heerlijk in kunnen hangen. Ze zijn makkelijk te verzorgen en laten de vissen met rust. Ze hebben zwemvliezen tussen hun tenen en vingers, klauwtjes aan drie tenen en een kleine puntige kop. Ook kunnen ze vervellen.
Het is belangrijk om een dwergklauwkikker regelmatig ontdooid of levend voer te geven, zoals rode muggenlarven of watervlooien. Droogvoer eten ze ook, maar dit alleen als aanvulling. Ze komen voor in delen van West-Afrika.

Feestmaand prijs slechts € 2,95 per stuk
De 4 meest populaire (kerst)traktaties gecombineerd in 1 pot
sera fd mixpur100ml 1
Zeer mooi gevormde, unieke stukken vulkanische rots waarmee je mysterieuze grotten, aparte terrassen, natuurlijk uitziende achtergronden of wat jij er maar van wilt maken.

Feestmaand prijs van € 5,95 slechts € 4,95
Makkelijke stofzuiger zonder batterijen maar wel op stroom
stofzuiger electrisch 1 foto
Geen gezeur meer met lege batterijen! Deze elektrische stofzuiger is een bodemafzuiger die vuil uit het bodemgrind haalt, in de bijbehorende filterzak zuigt en het grind weer uit de stofzuigermond op de bodem laat vallen. Op deze manier verlies je geen aquariumwater. Wil je eventueel ook water verversen, dan kan dat heel simpel door een stuk slang (meegeleverd) op de stofzuiger te plaatsen.
Feestmaand prijs van € 29,95 voor € 22,50
Nieuw! Glazen "garnalen" voederplaat samen met een glazen voederbuis
garnalenpipet foto
Simpel, makkelijk en net weer anders. Zonder morsen kunnen de garnalen, bodemvissen of wie het ook lekker vinden, eten van deze glazen voerplaat. Plak de voerbuis boven de voerplaat met de zuignapjes vast en laat heel simpel het voer door het buisje vallen op de plaat. Niks geen geknoei meer, al het voer valt keurig in het glazen schaaltje.
Deze maand vanaf € 9,95

Kleine mondjes worden snel gevuld
TETRA MICRA MENU
Met een diameter van 0,3 tot 2,5 mm is dit hoofdvoer uitermate geschikt voor de wat kleinere vissen die zich voeden in de bovenste, middelste en onderste delen van het water. Het bestaat uit maar liefst 4 soorten voer: chips, korrels, pellets en sticks. Aan elke vis is gedacht (pot 100 ml).
Feestmaand prijs slechts € 8,95
NIEUW! Voorkomt aanzuigen van garnaaltjes en kleine visjes in het Juwel filter
NIEUW juwel aanzuigfilter
Nieuw zijn deze 2 voorzetfilters die voorkomen dat kleine garnaaltjes en visjes aangezogen worden door het Juwel filter.
De speciaal ontwikkelde vorm van het FilterGrid garandeert een constant hoge zuig- / filterprestatie van het Bioflow-filter. Geschikt voor: Juwel Bioflow Super, M, L en XL.
Feestmaand prijs € 9.95
Verwarming incl. thermostaat met als extra een digitale temperatuurmeter
in het snoer
verwarming-met-thermometer-superfish-foto bew 3
Deze verwarming met thermostaat heeft als extraatje een nauwkeurig digitale temperatuuraanduiding. Na het instellen van de gewenste temperatuur, wordt op het display de actuele temperatuur getoond en zal de Smart Heater het water gaan verwarmen. De gevoelige en betrouwbare thermostaat (17 t/m 34 graden (+/-1 graden) zorgt voor een constante watertemperatuur.
Deze feestmaand alle Smart Heaters met maar liefst 15% korting
Schitterend effect door nabootsing van alle maanstanden
sera moonlight set
Met de Sera moonlight set wordt het mogelijk om ook 's avonds als de (hoofd) verlichting uit is de vissen te observeren. Deze set bevat een complete maankalender die geprogrammeerd is zoals in de natuur. Zo kunnen de bewoners van het aquarium het verschuiven van de maanstanden beleven : nieuwe maan, wassende maan, afnemende maan, eerste- en laatste kwartier en volle maan. Deze moonlight set is individueel programmeerbaar en de helderheid van de 18 cm lamp is naar eigen wens instelbaar. Voor onze vissen een rustige overgang naar de nacht, voor ons een belevenis om naar te kijken (de set bevat geen trafo).
Feestmaand prijs van € 59,95 voor € 49,95
facebook website