Aquaria

Wij hebben altijd een ruime voorraad aquaria op voorraad. Dit varieert van een klein ‘kaal’ aquarium tot grote en luxe aquaria compleet met meubel. Heb je speciale wensen dan kunnen we altijd kijken wat de mogelijkheden zijn.


Nieuw concept

Niet alleen onze winkel is modern en vernieuwend, ook onze producten zijn dat. Zo hebben we sinds kort een nieuw soort aquarium. In onze winkel staat dit aparte aquarium te pronken waarbij de achterwand een stuk hoger gemaakt is dan de voorkant. Daardoor kunnen er moerasplanten op het “droge” gedeelte groeien en onder water de waterplanten. Dit is een geheel nieuw concept. Het meubel is van echt hout en heeft daardoor een robuuste en warme uitstraling.

NIEUW CONCEPT AQUARIUM. In onze winkel staat dit aparte aquarium te pronken waarbij de achterwand een stuk hoger gemaakt is dan de voorkant. Daardoor kunnen er moerasplanten op het "droge" gedeelte groeien en onderwater de waterplanten. Dit is een geheel nieuw concept. Het meubel is van echt hout en heeft daardoor een robuuste en warme uitstraling. Wij zijn benieuwd wat je van dit nieuwe concept vindt. Alle reacties zijn welkom.

Opslået af Aquariumhal på 18. december 2016