header
Maart aanbiedingen
Ook zo toe aan een opkikkertje?
Dan hebben wij deze maand iets heel bijzonders en wel een zeer fraai plantje waar je heel lang van kunt genieten. Niet alleen door zijn intense schoonheid, maar ook omdat het een van de weinige plantjes is die regelmatig heel schattig kleine witte bloemetjes geeft.
Daar kikker je toch meteen van op!
jarathana maart
Bucephalandra, de enige die bloemetjes blijft geven
bucepha
Deze zeer aantrekkelijke en makkelijke plant komt van oorsprong uit de regio Lamandau in het zuidwesten van Borneo. Vooral de jonge bladeren vertonen mooie roodbruine kleuren en met zijn veelvuldige bloemetjes een lust voor het oog. Deze makkelijke plant groeit het mooist op hout of stenen. Plaats je hem in de bodem dan moet zijn wortelstok vrijgehouden worden. Wanneer deze namelijk onder de grond zit, kan hij gaan rotten. Temperatuur 20-28 graden en is met normale verlichting heel snel tevreden.
Deze maand van € 8,95 voor slechts € 6,95
Nieuw! Snackbox met 10 verschillende gedroogde groenten
snackbox shrimp only
Door de 10 verschillende smaken groenten zit er voor iedereen wel wat lekkers bij. Ontdek wat de favoriete smaak van jouw garnaal, kreeft, slak of algeneter is en verwen ze dan eens met deze gezonde lekkernijen. Ze bevatten 100% natuurlijke ingrediënten en....last but not least is dit handige doosje ook nog eens hersluitbaar.
Deze maand slechts € 8,50
Nieuw! glazen "garnalen" voederplaat samen met glazen voederbuis
garnalen buis met schaaltje
Simpel, makkelijk en net weer anders. Zonder morsen kunnen de garnalen, bodemvissen of wie het ook lekker vinden, eten van deze glazen voerplaat. Plak de voerbuis boven de voerplaat met de zuignapjes vast en laat heel simpel het voer door het buisje vallen op de plaat. Niks geen geknoei meer, al het voer valt keurig in het glazen schaaltje.
Deze maand met 10% korting
Even relaxed puzzelen
grottenkeramiek hobby
Met deze mooi gevormde stukken vulkanisch rotssteen kun je helemaal uit je dak gaan. Maak leuke grotten, aparte terrassen, verhogingen of wat jij maar wilt.
Deze maand doos van € 10,95 voor maar € 6,95
Verlengbare stevige ruitenreiniger
hs aqua spons
Deze ruitenreiniger heeft een flexibele kop die mee beweegt met ieder oppervlak. Hij verwijdert efficiënt algen van de ramen van het aquarium. Heeft een stevig handvat en is inclusief verlengstukken zodat de maximale lengte ongeveer 50 cm kan worden.
Deze maand van € 12,95 voor slechts
€ 7,95
facebook website