header
Ook zo klaar met dat irritante gezoem? Dan wordt het bij aanschaf van dit apparaatje een stuk gezelliger in huis. Kijk snel naar onze aanbieding!*
NIEUW! donkerbruin spiderwood
De fijne en donkere takken maken dit hout anders dan het traditionele spiderwood. Zeer decoratief. Verkrijgbaar in meerdere maten.
Deze maand met 10% korting
Geen ergernis meer van dat gezoem*
Nagenoeg geruisloze luchtpomp incl. slang, zuurstofsteentje en terugslagventiel.
Verkrijgbaar in 4 maten
Deze maand met 10% korting
Geen jonge visjes of garnaaltjes meer in het filter
2 handige voorzetfilters passend op bijna alle Juwel binnenfilters ter voorkoming dat jonge garnaaltjes of visjes aangezogen worden.
Deze maand slechts € 12,95
Decoratieve schelp
Schelp gevuld met verschillende soorten onderwater planten.
Deze maand voor maar € 3,95
Rotsbrug
Deze aparte brug met schuilplaatsen met kiezelsteendesign biedt de vissen een "bijna" natuurlijk toevluchtsoord. Het "bijna" natuurlijk wordt "natuurlijk" door er "echte" mosjes op vast te zetten. Verkrijgbaar in 3 maten.
Deze maand met 15 % korting
Plakken, mixen of verkruimelen
Gevriesdroogde tubifex is door zijn hoge voedingswaarde een zeer geschikte aanvullende voeding voor onze vissen. Plak de blokjes voorzichtig tegen het raam zodat de vissen de tubifex eraf komen eten of verkruimel ze en vermeng met het hoofdvoer. Een heerlijke en gezonde variatie.
Deze maand pot van 100 ml van € voor slechts € 3,95
Aponogeton Madagascariensis : Gaasplant
De bladeren van deze zeer aparte plant lijken op gaas. Door zijn grove structuur onderscheidt hij zich duidelijk van zijn slankere broer de aponogeton Henkelianus. De Aponogeton Madagascariensis kan tot 40 cm hoog worden. Hierdoor komt hij het best tot zijn recht als solitaire plant.
Deze maand slechts € 5,95
facebook website