header
Makkelijk, voldoende en veilig!
Plannen om er even lekker tussen uit te gaan? Zorg dan ook dat je vissen goed verzorgd achter blijven. Maak het jezelf en de ander makkelijk door het geven van een voertablet, precies voldoende voor het aantal vissen gedurende een vakantie- of weekend periode.*
Of.... ook makkelijk, plaats een voederautomaat.
Met een gerust hart op vakantie, geen zorgen!*
Dit hoogwaardige vakantievoer kan tot wel 14 dagen mee in het aquarium! Deze tabletjes lossen niet op in water maar blijven heel. Ze worden beetje bij beetje opgegeten door de vissen.
Vakantie: 6 tabletten voor € 6,95
Weekend: 12 tabletten voor € 9,95
Hand stofzuiger
Deze makkelijke (hand)stofzuiger haalt tegelijkertijd vuil en water uit het bodemgrind. Knijp een paar keer in de bal en de stofzuiger begint direct te werken.
Deze maand van € 11,95 voor € 8,95
5 in 1 schoonmaakset
Dit is een complete verzorgingsset voor eenvoudige reiniging van het aquarium. Inbegrepen is een grindhark, schepnetje van 10 cm, een schoonmaakspons, een algenkrabber en een plantentang.
Deze maand voor slechts € 8,50
Juwel voederautomaat smart feeder 2.0*
De oplossing als je langer van huis bent. Dankzij verwisselbare voertransportschroeven is hij geschikt voor zowel korrel- als vlokkenvoer. De voederautomaat is instelbaar met intervallen van 24, 48 of 72 uur. Daarbij is de hoeveelheid voer in 8 standen naar keuze te doseren.
Deze mand voor maar € 59,00
Blijft nog altijd een schoonheid!
In het Nederlands wordt hij ook wel miljoenenvisje genoemd, maar luistert ook naar de naam muskietenvisje. Hij is op de hele wereld uitgezet met als voornaamste doel het verdelgen van malaria muggen.
Uiteraard zijn ze dus verzot op muggen- en andere insectenlarven, maar droogvoer vinden ze ook heel erg lekker. Door zijn grote verscheidenheid aan kleur blijft dit klein blijvende gupje toch wel een juweeltje onder onze vissen. Meerdere kleuren leverbaar.
Deze maand 3 voor € 8,95
Een ware traktatie voor iedereen
Heerlijk gedroogde rode muggenlarven om extra van te smullen. Omdat het langer blijft drijven is dit voer ook ideaal voor oppervlakte zwemmers.
Deze maand pot van 100 ml
voor slechts € 3,95
Weer eens heel wat anders: Cryptocoryne Balansea
Deze plant springt er uit door zijn prachtig golvende slanke bladeren. De kleur is/wordt bruin roodachtig wat heel mooi afsteekt bij andere planten. Geschikt voor de midden- of achterzone.
Deze maand pot € 4,50
facebook website