Specialist

Vakkundig
Of het nu gaat om je eerste aquarium, advies omtrent de inrichting, of welke vraag je ook hebt, wij staan altijd klaar om je vakkundig te helpen. We willen graag tevreden klanten en nemen dan ook ruim de tijd om alle informatie over te brengen die nodig is, om een goed en mooi draaiend aquarium te realiseren.

Dierenwelzijn
Bij ons staat het dierenwelzijn voorop. Wij, maar ook onze met zorg uitgekozen leveranciers werken volgens de maatschappelijk verantwoord ondernemen norm. Zo werken onze leveranciers met gerenommeerde en vaste kwekers die op hun beurt ook aan de MVO- aspecten voldoen. Dit resulteert in eerlijke, verantwoordelijke maar bovendien gezonde vissen.

 

Meten is weten
Meten is Weten, een kreet die maar al te waar is. Veel problemen kunnen eenvoudig opgelost worden door het aquariumwater regelmatig te (laten) controleren. Wij verkopen verschillende soorten testsetjes waarmee je heel simpel ook zelf de waterkwaliteit in de gaten kunt houden. Een te hoog nitraat en/of fosfaatgehalte levert bijvoorbeeld veel voedingsstoffen op voor algen, die op hun beurt massaal kunnen gaan groeien. Planten kunnen hierdoor verstikken en gaan dood. Daar planten ook een reinigende functie hebben gaat de waterkwaliteit achteruit met alle gevolgen van dien.
Quarantaine
Pas binnengekomen dieren worden meestal eerst in quarantaine gezet; het kan dus gebeuren dat je een prachtige vis wilt aanschaffen, maar een weekje moet wachten voordat wij hem verkopen. Wij willen er absoluut zeker van zijn dat je gezonde dieren mee naar huis neemt. Geduld is een schone zaak en leidt tot een tevreden resultaat.