Ontdek onze uitgebreide collectie aquaria en accessoires! Of je nu een beginnende of ervaren aquarist bent, wij hebben alles wat je nodig hebt om je onderwaterwereld te creëren en te onderhouden. Van complete aquariumsets tot decoratieve planten, hoogwaardige filtersystemen, verlichting en voeding, we hebben het allemaal.

Assortiment

Vissen

Met meer dan honderden soorten tropische gezelschapsvissen op voorraad kun je bij ons je hart ophalen. Met hun levendige kleuren en unieke eigenschappen voegen ze karakter en leven toe aan je aquarium. Of je nu op zoek bent naar kleine of grote vissen, slakken, garnalen of kikkers, er zijn tal van opties beschikbaar. Elk type vis heeft zijn eigen vereisten voor aquariumgrootte, waterkwaliteit en voeding, dus zorg ervoor dat je de juiste informatie hebt voordat je jouw vissen kiest. Begin met het bouwen van je prachtige en levendige onderwaterwereld met onze uitgebreide selectie zoetwatervissen en laat je aquarium tot leven komen!

Assortiment

Planten

Aquariumplanten zijn essentieel voor een gezond en mooi aquarium. Ze zorgen niet alleen voor zuurstofproductie en een natuurlijke uitstraling, maar ook voor het verminderen van algen en het bieden van schuilplaatsen voor vissen. Er zijn verschillende soorten planten beschikbaar, zoals voorgrondplanten, middenplanten, achtergrondplanten tot mossen, meerdere soorten anubiassen en javavarens, maar ook moederplanten. Of je nu een beginner of een ervaren aquariumliefhebber bent, aquariumplanten zijn een must-have voor een succesvolle en mooie onderwaterwereld.

Wij hebben ruim 30 meter aquaria staan met planten. Kom vandaag nog langs om jouw aquarium te laten stralen!


Assortiment

Aquaria toebehoren

Officieel merkdealer van onder andere Eheim, JBL, HS Aqua, Sera en Aquapulse.

Maak je aquarium compleet met de juiste toebehoren! Filters houden het water schoon en zorgen voor een gezonde leefomgeving voor je vissen. Er zijn veel verschillende soorten beschikbaar, passend bij elk aquarium. Verlichting is ook essentieel voor de groei van planten en het welzijn van vissen. Met decoratie, zoals rotsen en planten, kun je het uiterlijk van je aquarium personaliseren. En vergeet niet de waterbehandeling, voeding en gereedschap voor onderhoud. Vind alles wat je nodig hebt voor jouw aquarium bij ons!

Stofzuigen onderwater. Het perfecte hulpstuk om je bodem schoon te kunnen maken.

Assortiment

Aquarium

Een aquarium in huis hebben is niet alleen een prachtige decoratie, maar het kan ook een rustgevende en therapeutische werking hebben. Het kijken naar de mooie vissen en de beweging van het water kan je helpen ontspannen. Als je op zoek bent naar een manier om je huis te verfraaien en een ontspannen sfeer te creëren, dan is het aanschaffen van een aquarium de perfecte keuze!

Bij het kiezen van een aquarium is het belangrijk………….