Ontdek onze uitgebreide collectie aquaria en accessoires! Of je nu een beginnende of ervaren aquarist bent, wij hebben alles wat je nodig hebt om je onderwaterwereld te creëren en te onderhouden. Van complete aquariumsets tot decoratieve planten, hoogwaardige filtersystemen, verlichting en voeding, we hebben het allemaal.
Aquariumhal is officieel merkdealer van onder andere Eheim, JBL, HS Aqua, Sera en Aquapulse.
Aquaria toebehoren

Verlichting

LED-verlichting heeft veel voordelen t.o.v. TL verlichting. Buiten het feit dat TL verlichting steeds minder verkrijgbaar is, is led ook veel energiezuiniger, duurzamer en veelzijdiger dan TL-verlichting.

Aquaria toebehoren

Decoratiemateriaal

Maak jouw aquarium nog mooier en interessanter met ons uitgebreide assortiment aan decoratiemateriaal! In onze zaak vind je een breed scala aan stenen, hout, achterwanden en ander decoratieve elementen waarmee je van jouw aquarium een waar kunstwerk kunt maken. Wij adviseren je graag over de aankleding van je aquarium.

Onze decoratieve materialen zijn gemaakt van duurzame materialen van hoge kwaliteit.


Aquaria toebehoren

Voeding

Wij begrijpen dat de juiste voeding van cruciaal belang is voor de gezondheid en het welzijn van de vissen en daarom bieden wij een breed scala aan voeding van gerenommeerde merken.

Onze voeding is zorgvuldig samengesteld om te voorzien in de voedingsbehoeften van verschillende soorten vissen, van tropische vissen tot cichliden en alles daar tussenin. Wij bieden voeding in verschillende vormen, waaronder vlokken, pellets, granulaat, diepvriesvoeding en wekelijk vers levend voer zoals tubifex, watervlooien, rode- en witte muggenlarven.


Deze garnalen genieten van hun ‘garnalen lolly’. Een echte traktatie.

MEDICATIE & ZIEKTEN

Vissen kunnen net als ieder levend wezen ziek worden

Het kan soms lastig zijn om te zien of je vissen ziek zijn, maar het is wel belangrijk om de symptomen op tijd te herkennen en actie te ondernemen om verdere verspreiding van de ziekte te voorkomen. Hoe….?